En festival över alla förväntningar!

Ett enormt tack till alla som medverkade som publik, artister eller volontärer.

För festivalorganisationen och framförallt den nya styrelsen som nu avklarat sin första festival, har det senaste året varit väldigt lärorikt och givande. Hangö Teaterträff är i konstant utveckling och vi hoppas att formatet alltid har utrymme för förnyelse. Inför nästa års teaterträff kommer festivalorganisationen att fortsätta arbetet med att utveckla festivalen som en samlingsplats där scenkonsten står i centrum. Ifall ni har feedback, tankar, funderingar, förslag eller idéer får ni gärna dela med er av dem till info@hangoteaterträff.org.

Hangö Teaterträff skapar sitt program genom att bjuda in föreställningar och sceniska verk till programmet. Ifall ni har förslag på ett verk eller en projektidé som kunde passa festivalens profil kan ni gärna skicka förslag till info@hangoteaterträff.org. På grund av en stor mängd projektförslag kan vi dessvärre inte garantera att vi svarar på alla förfrågningar.

Vi ses nästa år andra veckoslutet i juni!